Blu-ray preview 'Justice League' - wel of geen director's cut?

Blu-ray preview 'Justice League' - wel of geen director's cut?

Het antwoord is eigenlijk al bekend.

De superheldenfilm Justice League van regisseur Zack Snyder en afrondend regisseur Joss Whedon had een monsterhit moeten worden. Ondanks een wereldwijde omzet van ruim $650 miljoen kwam de naar verluidt voor $300 miljoen gemaakte film niet eens uit de kosten. De fans wilde graag een Director's Cut of iets dat daarop lijkt. Deze komt er echter niet. Wel zijn er bonus-scènes.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Warner Bros. Home Entertainment op 13 maart, en een maand daarvoor op 13 februari via Digital HD. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 21 maart bereikt. Warner Bros. geeft ook een 3D Blu-ray, Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder een aankondiging voor de thuiseditie.


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht van de vele featurettes:

Road to Justice: Samen met de DC Comics ontwerpers ontdek je meer dan 50 jaar Justice League, van de comics naar de geanimeerde avonturen tot hun debuut op het witte doek.

Heart of Justice: Ontdek het hart, de ziel en de geest van de Justice League, als de cast en de makers hun voorliefde uitspreken over DC's iconische 'Trinity': Superman, Wonder Woman en Batman.

Technology of the Justice League: Van Batmans arsenaal tot Cyborgs buitenaardse tech, sluit je aan op de database van de Justice League om achter hun grootste geheimen te komen.

Justice League: The New Heroes: Samen met Ray Fisher ontdek je de nieuwste leden van de Justice League: Aquaman, de Flash en Cyborg.

The Return of Superman: Bonusscènes die niet in de film zaten. Bovenstaande video voor de thuisversie laat al zien dat Superman terugkeert naar de 'Fortress of Solitude'.

Steppenwolf the Conqueror: Acteur Ciarán Hinds en de filmmakers verklappen het verhaal achter deze eeuwenoude slechterik en de grootste uitdaging van de Justice League.

Scene Studies: Meerdere, vermoedelijk korte kijkjes achter de schermen bij de opnames voor enkele actierijke scènes, met de titels Revisiting the Amazons, Wonder Woman's Rescue, Heroes Park en The Tunnel Battle.

Suit Up: The Look of the League: Kostuumontwerper Michael Wilkinson laat zien hoe de pakken van de helden zijn ontworpen.

Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de (Noord-Amerikaanse) Blu-ray uitgave en de speciale editie van Wallmart.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair