Verloren mixtape van rappende Tom Hardy uitgebracht

Voordat Hardy doorbrak als acteur, wilde hij eigenlijk rapper worden.

Voordat Tom Hardy (Venom, Dunkirk) zich focuste op de filmindustrie, had hij eigenlijk de ambitie om door te breken als rapper onder de artiestennaam 'Tommy No 1'. Lang zagen zijn platen het daglicht niet - tot nu, want een vriend van Hardy uit die tijd heeft een mixtape uit 1999 online gezet. De titel? 'Falling On Your Arse In 1999'.

We kennen de breedgeschouderde Engelsman natuurlijk allemaal vanwege zijn verdienstelijke acteerwerk, maar acteur Tom Hardy had eigenlijk toch echt liever rapper willen worden. In zijn tienjaren begon Hardy met rappen, maar zijn carrière in de muziekwereld kwam nooit echt van de grond, omdat hij naar eigen zeggen in een te nette buurt woonde en daar zijn rapmuziek niet aan de straatstenen kwijt kon.

Overigens klinken de nu uitgebrachte raptracks stiekem best lekker, mocht je van dat soort muziek houden. Hardy maakte deze mixtape gewoon in zijn slaapkamer. Ook schreef hij al zijn rapteksten zelf. De nummers op de mixtape zijn overigens nooit helemaal afgemaakt, maar hebben nu dus alsnog - bijna twintig jaar later - hun weg online gevonden.

Benieuwd naar de raps van Tom Hardy? Zet je koptelefoon dan maar op en klik hier!



NieuwsFilm

meest populair