Foto: Acteurs beginnen met training voor 'Suicide Squad 2'

Foto: Acteurs beginnen met training voor 'Suicide Squad 2'

Joel Kinnaman, Jai Courtney en Jay Hernandez brengen momenteel de nodige tijd door in de sportschool.

Acteur Joel Kinnaman heeft via social media een foto geplaatst van hemzelf samen met mede-acteurs Jai Courtney, Jay Hernandez en hun trainer in de sportschool. De heren bereiden zich momenteel voor op de opnames van het Suicide Squad-vervolg voor Warner Bros. Pictures. De foto kun je uiteraard hieronder bekijken.

De foto suggereert hiermee natuurlijk ook dat Diablo (Hernandez) terug zal keren in de sequel, ondanks dat het personage aan zijn einde leek te komen in de eerste film. Kinnaman speelt op zijn beurt de rol van Rick Flagg en Courtney die van Captain Boomerang.

Gavin O'Connor (Miracle , Pride and Glory, Warrior, The Accountant) zal de film regisseren. De opnames moeten later dit jaar van start gaan. Eerder werd al bevestigd dat Will Smith, Margot Robbie en Jared Leto zullen terugkeren als respectievelijk Deadshot, Harley Quinn en de Joker.

WB Animation heeft daarnaast onthuld dat de animatiefilm Suicide Squad: Hell to Pay vanaf 10 april is te verkrijgen op VOD, digitaal en OnDemand.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair