Femme Fatale voor vervolg 'Spider-Man: Homecoming'

Nieuwe vrouwelijke slechterik in MCU.

Over anderhalf jaar moet alweer de tweede solofilm rond Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man in de bioscoop te zien zijn. In het eerste deel Spider-Man: Homecoming was Vulture (Michael Keaton) nog de slechterik. In het vervolg zal een vrouwelijke tegenstander opstaan.

Volgens bronnen van The Hashtag Show zoekt casting-regisseur Sarah Finn en haar team op dit moment naar een Europese actrice rond de 20 jaar oud die de "femme fatale" moet gaan spelen. Uiteraard circuleren er al allerlei voorspellingen over het web over welke schurkin dit zou kunnen zijn. Het meest waarschijnlijk is dit het personage Felicia Hardy a.k.a. Black Cat.

Andere opties zijn Jessica Drew a.k.a. Spider-Woman, Adriana Soria a.k.a. Queen en Joystick. Al deze vrouwelijke slechteriken hebben een bepaalde rol gespeeld in Spider-Mans sub-universum in de comics van Marvel. In het soort van gekoppelde Marvel filmuniversum van Sony Pictures staat de vrouwelijke superheldenfilm Silver & Black gepland voor begin 2019.

Het vervolg op Homecoming heeft nog geen titel. De regie ligt opnieuw in handen van Jon Watts en de verschijningsdatum staat al vast: 9 juli 2019.



NieuwsFilm

meest populair