Ewan McGregor vraagt echtscheiding aan na relatie met Mary Elizabeth Winstead

Ewan McGregor vraagt echtscheiding aan na relatie met Mary Elizabeth Winstead

Een huwelijk van 22 jaar komt ten einde.

Angels & Demons-acteur Ewan McGregor is officieel tevreden met het zetten van een punt achter zijn huwelijk met z'n vervreemde vrouw Eve Mavrakis. Hij was tweeëntwintig jaar lang getrouwd met de productieontwerpster en samen hebben ze vier dochters, waarvan eentje geadopteerd is uit Mongolië. Nu heeft de 46-jarige Schot de scheidingspapieren ingediend. Mavrakis reageerde kort daarop met haar eigen indiening.

McGregor wil gezamenlijke voogdij inzake hun jongste drie kinderen en is bereid om partneralimentatie te betalen. Mavrakis wil echter de volledige voogdij en haar ex-man het recht geven om zijn kinderen te bezoeken. Ze liet weten aan The Sun: "Het is teleurstellend en bedroevend, maar mijn grootste zorg is dat onze vier kinderen in orde zijn."

Bekijk de afbeeldingÉén van McGregor's oudste dochters, Esther Rose (16 jaar), plaatste een tijdje geleden een liedje online, waarin ze uitte verre van blij te zijn met de gang van zaken. Vooral de foto's die het Engelse The Sun in oktober vrijgaf maakten haar "aan het huilen."

De acteur werd toen zoenend met Fargo-collega Mary Elizabeth Winstead vastgelegd. Op de beelden zijn ze in een café. Later reden ze samen weg per motor. Het nieuws kwam destijds verrassend aan, omdat men dacht dat McGregor en Mavrakis samen waren. Het tweetal was echter al uit elkaar sinds mei. Hetzelfde geldt voor Winstead, die in dezelfde maand haar huwelijk met Riley Stears beëindigde. Ze waren zeven jaar getrouwd.

NieuwsFilm

meest populair