Geen kostuums in X-Men film 'New Mutants'

Geen kostuums in X-Men film 'New Mutants'

Alleen al op die manier onderscheidt 'ie zich van de rest.

Fox besloot kortgeleden dat New Mutants, dat eigenlijk in april 2018 al in de bioscopen zou draaien, niet eng genoeg was. En dus besloot men de film flink uit te stellen tot 2019. Dat weerhoudt regisseur Josh Boone er niet van toch wat over de film te vertellen. Volgens hem moet die echt uniek worden en zich op een aantal belangrijke vlakken onderscheiden van andere superheldenfilms.

"Er zitten geen kostuums in. Alleen dat al maakt [New Mutants] anders dan de rest," vertelde Boone. Heel gek is dat niet: de film draait om een groepje tieners die opgesloten zitten omdat hun krachten te gevaarlijk zijn. Zoals Boone ook zei: ze kunnen niet "bij de andere kinderen in het X-Mansion zijn."

De tieners die we volgen in horrorfilm New Mutants zijn vermoedelijk geen superhelden. Hun krachten zijn te verwoestend en gevaarlijk, ze zijn mentaal niet stabiel en sociaal ongemakkelijk. Het lijkt er gezien de eerste trailer die vrij werd gegeven, ook niet op alsof ze de wereld moeten redden of iets dergelijks, maar dat ze vooral met zichzelf en elkaar worstelen.

Vanaf 22 februari 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair