Vervolg 'Jumanji' moet het opnemen tegen 'Star Wars: Episode IX'

Vervolg 'Jumanji' moet het opnemen tegen 'Star Wars: Episode IX'

Nieuwe blockbuster-clash?

Ondanks dat Star Wars: The Last Jedi financieel gezien flink wat miljoenen meer heeft binnengehaald, bleek Jumanji: Welcome to the Jungle de grote hit van afgelopen kerstperiode. De actiekomedie wist de koppositie van Star Wars VIII af te snoepen en staat ondertussen al 3 weken op dezelfde positie. Nu wil Sony Pictures een dezelfde confrontatie tijdens kerst 2019.

In die periode verschijnt namelijk het nog titelloze Star Wars: Episode IX. Volgens de Wall Street Journal (via Discussing Film) wil Sony-baas Tom Rothman Jumanji 3 met kerstmis 2019 in de bioscoop hebben.

In interviews zijn de acteurs al vaker ingegaan op de kans op een vervolg op Welcome to the Jungle. Zo gaf Karen Gillan aan dat een alternatief einde de brug naar een vervolg al in zich had zitten. Dwayne Johnson gaf aan dat een vervolg de herkomst van het titelspel zou kunnen gaan onderzoeken.

Vooralsnog draait Jumanji nog volop in de bioscoop en wist wereldwijd al een mooie $770 miljoen op te halen. Overigens staat voor december 2019 al Sony Pictures' Masters of the Universe gepland.



NieuwsFilm

meest populair