Waarom 'Mission: Impossible 6' 'Fallout' heet

Waarom 'Mission: Impossible 6' 'Fallout' heet

Heden en verleden.

Gisteren werd bekend wat de volledige titel van de zesde Mission: Impossible-film is: Mission: Impossible - Fallout. Buiten dat de titel overeenkomstig is met een bekende game, zijn er meerdere redenen waarom de film zo heet. Regisseur Christopher McQuarrie gaf tekst en uitleg aan Empire:


Bekijk de afbeelding"De titel heeft meerdere betekenissen voor de film, zowel letterlijk als figuurlijk. Er is een dreiging van nucleair terrorisme tijdens de film, wat de werkelijke dreiging is. Er is de situatie dat wat er in de film gebeurd is het eindresultaat is van de keuzes die Ethan Hunt in zijn leven heeft gemaakt. Ethans verleden achtervolgt hem. Het is de "neerslag" van al zijn goede bedoelingen." - Christopher McQuarrie

De officiële synopsis van Fallout hint ook naar het verleden: De beste bedoelingen komen regelmatig terug om je te achtervolgen. Mission: Impossible - Fallout vindt Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) samen met een aantal bekende bondgenoten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok als een missie fout is afgelopen. Henry Cavill, Angela Bassett en Vanessa Kirby sluiten aan bij de dynamische cast met filmmaker Christopher McQuarrie opnieuw als regisseur.

De eerste trailer verschijnt tijdens de Super Bowl op 4 februari en Fallout staat gepland voor 27 juli.

NieuwsFilm

meest populair