'The Shape' en oma Lauri op eerste foto's 'Halloween'!

'The Shape' en oma Lauri op eerste foto's 'Halloween'!

Oma, kleindochter en Michael Myers.

De camera's draaien ondertussen voor een nieuwe grote film in de slasherfranchise Halloween. Dit keer krijgen we een film die rechtstreeks aansluit op het origineel uit 1978 en een nieuwe tijdslijn moet starten - een van de nieuwste trends in Hollywood. EΓ©n nadeeltje: Jamie Lee Curtis is geen tiener meer en met 59 jaar kan ze die waarschijnlijk ook niet meer spelen.

Dit bewijzen onderstaande (set)foto's onder meer. We zien Curtis, wel weer met lang haar, als haar flink ouder geworden personage Laurie Strode. Zij zal wederom oog in oog komen te staan met Michael Myers a.k.a. The Shape, welke opnieuw ingevuld gaat worden door Nick Castle. Van hem is een "shape" te zien op een setfoto. In de film zien we Judy Greer als de dochter van Strode.



Uiteraard ontbreken de tieners niet in de nieuwe Halloween. Hieronder zie je een (set)foto met daarop hoogstwaarschijnlijke enkele slachtoffers van Myers. Een van de tieners wordt gespeeld door Andi Matichak. Zij vervult de rol van kleindochter Allyson.

bts on Fast Times at Haddonfield High #halloweenmovie

Een bericht gedeeld door Andi Matichak (@andimatichak) op


De regie ligt in handen van David Gordon Green en hij schreef het script samen met Danny McBride. Ook John Carpenter is betrokken bij de nieuwe Halloween. In oktober moet de productie van Blumhouse Productions in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair