Vervolg op hitfilm 'Don't Breathe' in de maak

Stephen Lang lijkt wel terug te gaan keren.

Acteur Stephen Lang heeft bevestigd dat er een vervolg op Don't Breathe in de maak is. De oorspronkelijke thriller kwam in 2016 uit in de bioscopen en was een hit bij het publiek en de critici. Op RottenTomatoes scoort de film een nette 87 procent en met het budget van tien miljoen dollar werd er wereldwijd 157 miljoen dollar opgehaald.

Tijdens een interview met de site Screen Rant bevestigde Lang wat iedereen al zou vermoeden op basis van die cijfers. "Oh ja, we maken zeker een vervolg," aldus de acteur toen hem gevraagd werd of daar toevallig al aan gewerkt wordt.

Don't Breathe is het verhaal van drie jonge dieven, gespeeld door Jane Levy, Dylan Minnette en Daniel Zovatto. Zij willen een blinde veteraan van de Golfoorlog (Lang) overvallen, nadat hij een gigantische schikking kreeg als resultaat van een rechtszaak rond een auto-ongeluk waarbij zijn dochter om het leven kwam. Al snel ontdekken de overvallers dat het niet zo makkelijk is om de blinde man te overvallen als gedacht en bevinden ze zich in zijn web en is hij iemand met veel meer dan alleen geld in een kluis.



NieuwsFilm

meest populair