Eerste reacties en nieuwe clip MCU-film 'Black Panther'

Eerste reacties en nieuwe clip MCU-film 'Black Panther'

Klaar voor het beste avontuur in de reeks?

Niet alleen hebben we vandaag de tweede clip van Marvel-film Black Panther, ook zijn er de eerste reacties. De clip kan je hieronder eerst bekijken en daarna kan je de reacties lezen. De neuwe beelden uit de film van regisseur Ryan Coogler doet een ding heel goed en dat is laten zien dat er niet te spotten valt met de Dora Milaje, de bodyguards van de koning van Wakanda.


Black Panther is volgens sommige recensenten wellicht een van de beste MCU-films tot nu toe. Dat mag ook wel, met een regisseur als Ryan Coogler, die eerder Fruitvale en Creed maakte. Zijn film laat zien hoe de jonge leider van Wakanda, T'Challa (Chadwick Boseman) zijn vader moet opvolgen als koning van het land. Maar daar krijgt hij meteen te maken met verschillende crisissen, zowel intern als extern.

Tot zes februari geldt er een embargo op alle recensies, maar in de tussentijd waren de eerste reacties op sociale media dus wel toegestaan. Zoals gebruikelijk zijn die erg positief en zullen we in de loop van volgende week een genuanceerd beeld krijgen. Vanaf 14 februari in de bioscoop.












NieuwsFilm

meest populair