Opnames 'Creed 2' gaan bijna van start

Opnames 'Creed 2' gaan bijna van start

Het script is nog niet helemaal perfect.

Het lijkt erop dat het niet meer lang gaat duren voordat we beelden vanaf de set van Creed 2 te zien krijgen. Acteur en hoofdrolspeler Michael B. Jordan laat weten dat de opnames waarschijnlijk binnen een paar maanden van start gaan. Ook is hij erop gefocust ervoor te zorgen dat het een solide project wordt.

De opnames van Creed 2 vinden straks plaats onder leiding van Steven Caple Jr., die het stokje overneemt van Sylvester Stallone. Die keert wederom terug als Rocky Balboa en zou de opnames eigenlijk leiden. Waarom Stallone daar uiteindelijk van af zag is niet helemaal duidelijk, maar het maakt voor Jordan in elk geval niks uit.

Tegenover Deadline laat hij namelijk weten erg uit te kijken naar de samenwerking met Caple Jr. Ook voegde hij toe: "Op dit moment zorgen we voor een strak scenario en proberen we ons ervan te verzekeren dat het perfect is." Oorspronkelijk zou enkel Stallone dat scenario verzorgen, maar ondertussen hebben meerdere mensen daaraan gewerkt, waaronder ook bedenker Cheo Hodari Coker van Marvel-serie Luke Cage.

Wanneer de opnames van [i}Creed 2[/i] precies van start gaan is niet zeker, maar de release van de film vindt naar het schijnt op 18 november plaats.



NieuwsFilm

meest populair