DC-fans willen 'Black Panther' saboteren

DC-fans willen 'Black Panther' saboteren

Nieuw gevalletje Last Jedi in aantocht?

Verleden jaar waren er al veel twijfels rond de publieksscore van Star Wars: The Last Jedi op de website Rotten Tomatoes. Toen werd er beweerd dat de score werd beïnvloed door anti-Disney / anti-Star Wars types met klaarblijkelijk het nodige verstand van het manipuleren van de waarderingssysteem van Rotten Tomatoes. Het lijkt er nu op dat Black Panther het volgende slachtoffer wordt van deze opstandige types.

Via Marvelous Realm, die op Twitter een sneu Facebook-bericht plaatste, wordt duidelijk dat een bepaalde groep er alles aan wil doen om het succes van Black Panther negatief te beïnvloeden. De groep, met al zo'n 2.000 leden, wil terugslaan tegen die die de DC-films oneerlijk zouden hebben behandeld. De partij wil ervoor zorgen dat de film een negatieve publieksscore krijgt op Rotten Tomatoes. Ook willen ze spoilers gaan verspreiden om zo de Marvel-fans dwars te zitten.


Met de juiste kennis en kracht is het manipuleren van een website als Rotten Tomatoes vast geen rocket science. Het toont ook aan dat je niet al te veel stil moet staan bij de cijfers van dergelijke websites. Deze mogelijke actie tegen Marvel Studios' Black Panther bewijst eveneens dat er toch best een aantal sneue figuren rondlopen, want de film zelf lijkt juist bijzonder goed te zijn uitgepakt.

Vanaf 14 februari zullen we het merken of er opnieuw wordt gerommeld met de scores op Rotten Tomatoes.

NieuwsFilm

meest populair