Celebrity

Stan Lee met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Het 95-jarige icoon van Marvel heeft last van zijn hart.

door FilmTotaal om 18:51 in Celebrity
Woensdagavond werd Marvel-legende Stan Lee met loeiende sirenes naar het ziekenhuis gebracht. De 95-jarige Lee, die ook altijd een klein rolletje speelt in de verfilmingen van zijn werk, zou last hebben van kortademigheid en een onregelmatig hartritme.

Stan Lee is de bedenker van vele bekende superhelden, zoals Spider-Man, Iron Man en The Hulk. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij nog dikwijls te gast op Comic Cons en filmpremières. Zo was hij vorige week nog aanwezig bij de première van Marvels nieuwste film Black Panther.

Maar eerder deze week zat het de hoogbejaarde Lee dus even tegen, toen hij behoorlijk last kreeg van hartproblemen. Insiders vertelden toen aan de kranten dat Lee waarschijnlijk meerdere dagen opgenomen moest worden voor onderzoeken.

Echter, inmiddels blijkt Lee alweer ontslagen te zijn uit het ziekenhuis. Tegenover een journalist van The Hollywood Reporter zei hij: "Alles wat ik je nu graag wil zeggen is dat ik me geweldig voel". Fijn dat hij zich weer beter voelt, maar even schrikken zal het vast wel zijn geweest!

NieuwsFilm

meest populair