Jim Carrey wordt niet vervolgd voor zelfmoord ex-vriendin

Jim Carrey wordt niet vervolgd voor zelfmoord ex-vriendin

De familie van Carrey's ex verliest daarmee dubbel.

Acteur Jim Carrey (True Crimes, Dumb and Dumber To) zal niet worden vervolgd voor de dood van zijn ex-vriendin Cathriona White. De familie van White zag een duidelijk rol van Carrey in de dood van hun geliefde dochter en klaagde de acteur aan. Carrey klaagde de familie op zijn beurt weer aan voor afpersing. Nu heeft de rechter besloten om de zaak te seponeren.

In september 2015 beroofde White zichzelf van het leven door een overdosis drugs in te nemen. Volgens de familie van White was zij onder de slechte invloed van Carrey en had ze niet alleen de fatale drugs van hem gekregen, maar ook een soa. De familie deed er dan ook alles aan om Carrey achter de tralies te krijgen, maar Carrey sloeg terug en beschuldigde de familie van afpersing en smaad.

Er is nu besloten dat de zaak wordt geseponeerd. Een reden is het feit dat er is gerommeld met bewijsmateriaal dat zou aan moeten tonen dat White een soa zou hebben opgelopen door Carrey. De nabestaanden van White beweerden dat zij mentale problemen had door de soa, maar dat kon men alleen onderbouwen met een valse test. Volgens Carrey was men altijd al op zijn geld uit.

Het is niet bekend of de familie van White nog vervolgstappen gaat zetten. Zij lijken te blijven strijden voor Cathriona. Bij Carrey zijn die heftige beschuldigingen altijd zwaar gevallen. Hij laat nu via zijn woordvoerder weten dat hij hoopt nu verder te kunnen gaan met zijn leven.



NieuwsFilm

meest populair