Jennifer Lawrence zet boel op stelten in vliegtuig

Jennifer Lawrence zet boel op stelten in vliegtuig

Fly, eagles fly!

Zoals we allemaal weten is actrice Jennifer Lawrence (Red Sparrow, X-Men: Dark Phoenix) een behoorlijke grappenmaakster. Gisteren pakte ze tijdens een gewone lijnvlucht in een spontaan momentje de luidspreker van het cabinepersoneel om de passagiers even vrolijk toe te zingen. Haar actie had alles te maken met de Super Bowl, een groot Amerikaans sportevenement.

Gisteren vloog actrice Jennifer Lawrence van New Orleans naar Los Angeles en tijdens die vlucht kon de af en toe knotsgekke actrice het niet laten om even via het omroepsysteem duidelijk te maken welk team zij support tijdens de finale van de Super Bowl. Dat blijkt de Philadelphia Eagles te zijn.

"Hallo allemaal, dit is niet de piloot die je hoort spreken. Ik ben Jennifer Lawrence", begon de 27-jarige Oscar-winnares haar spontane toespraak. "Het is 4 februari, de zondag van de Super Bowl, en we weten allemaal wat dat betekent. Zingen jullie mee? 'Fly, eagles fly'", zong J-Law vervolgens, om haar favoriete club aan te moedigen.

Hoewel sommige passagiers na afloop zeiden dat ze de spontane actie van Lawrence wel konden waarderen, lijken de meeste op het filmpje toch niet helemaal onder de indruk te zijn. Na de landing zou Lawrence ook nog een selfie hebben genomen met een jonge Eagles-fan.



NieuwsFilm

meest populair