Algemeen

Deadpool geniet op poster 'Deadpool 2'!

Laat de trailer maar komen.

door Bram de Groot om 15:48 in Algemeen
Hieronder een eerste echte poster voor het vervolg op de X-Men film Deadpool uit 2016. Op het affiche zien we Ryan Reynolds' Deadpool in een regen kogelhulzen. Je moet het maar lekker vinden. Merc with a Mouth waarschijnlijk wel, mede omdat het een verwijzing is naar de film Flashdance uit 1983.

De trailer voor Deadpool 2, ook met rollen voor personages Cable (Josh Brolin), Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand), Weasel (T.J. Miller) en Domino (Zazie Beetz), debuteert naar verwachting op 14 februari. De onderstaande poster werd door Reynolds gedeeld en hij gaf de tekst "Take your passion. And make it happen" mee. De complete film van David Leitch staat gepland voor 17 mei.


De bedenkelijke en weinig onthullende synopsis die is vrijgegeven: After surviving a near fatal bovine attack, a disfigured cafeteria chef (Wade Wilson) struggles to fulfill his dream of becoming Mayberry's hottest bartender while also learning to cope with his lost sense of taste. Searching to regain his spice for life, as well as a flux capacitor, Wade must battle ninjas, the yakuza, and a pack of sexually aggressive canines, as he journeys around the world to discover the importance of family, friendship, and flavor - finding a new taste for adventure and earning the coveted coffee mug title of World's Best Lover.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Als de marketing voor deze film echt gaat lopen, krijgen we veel van dit soort berichten! Ik ben alvast benieuwd naar die voor Valentijnsdag...

Artificialis

Avatar

Hopelijk zit er net als in het eerste deel ook nog een serieuze noot, een emotionele kern en een goed verhaal in dit tweede deel. Met alleen humor komen ze er niet.

Dirk Diggler

Avatar

^ idd met de humor alleen gaan ze het niet redden, ben het kunstje ook wel een beetje beu eigenlijk, maar alsnog wel benieuwd hoe 2 gaat worden.

Frietgezicht

Avatar

^ Denk dat jullie niet bang hoeven te zijn want Cable is een serieus karakter en geen grappenmaker en hij zal zich niet bezig houden met iets in deze film als het niet een serieuze 'dreiging' is.

Dirk Diggler

Avatar

oja dat is waar ook, Cable als Josh Brolin Smiley face
idd serieus karakter in zijn stand alone comics, maar in de Cable & Deadpool comics is dat toch een iets ander verhaal, wel keihard, dat dan weer wel.

GreenHornet

Avatar

Met die kwast was geweldig

ThomasOMalley

Avatar

Hetzelfde doen als deel 1, maar gewoon grootser. Zolang ze niet zuinig zijn met het uitknijpen van de R-rating ben ik al heel blij.

ridjieddo

Avatar

Die humor hoort 100% bij Deadpool en is dus niet weg te denken. +1 Thomas
OT: supervette poster en Ryan Reynolds als Deadpool kan in het rijtje ‘

ridjieddo

Avatar

Op het lijf geschreven’ net als RDJ/Iron Man en Hugh Jackman/Wolverine

Dirk Diggler

Avatar

^ sowieso Ryan Reynolds=Deadpool
Begrijp me niet verkeerd, vond 1e deel geweldig. Wordt alleen een beetje moe van de 'flauwe' ietwat makkelijke humor.

Deadpool hoort idd veel overdaad te hebben, maar hopelijk wel in een goede balans.

Artificialis

Avatar

Frietgezicht "^ Denk dat jullie niet bang hoeven te zijn want Cable is een serieus karakter en geen grappenmaker en hij zal zich niet bezig houden met iets in deze film als het niet een serieuze 'dreiging' is."

Het is niet dezelfde regisseur als in het eerste deel. Daar gaat het volledig vanaf hangen. Wie welke rol speelt en hoe het personage in de comics is, is geen garantie.

NieuwsFilm