Zwetende Lara Croft op posters 'Tomb Raider'

Zwetende Lara Croft op posters 'Tomb Raider'

Alicia Vikander moet aan het werk.

Warner Bros. neemt misschien wel een gokje met deze nieuwe verfilming van de bekende 'Tomb Raider'-gamereeks. De eerste voorspellingen zijn somber en de trailers worden wisselend ontvangen. Waarschijnlijk zullen we de fans van actrice Alicia Vikander niet horen klagen, aangezien we haar in een groot deel van de film zien rennen, vliegen en springen. Uiteraard zwetend.

Hieronder zie je twee nieuwe posters voor de film van regisseur Roar Uthaug. Op de eerste snelt Lara Croft, gebaseerd op de versie uit de game-reboot uit 2013, ergens naar toe of rent ze juist ergens voor weg. Ze heeft haar boog mee, maar de bijhorende pijlen lijkt ze onderweg kwijt te zijn geraakt.

Bekijk de afbeelding
De tweede poster toont Croft op een later moment in de film. Ze heeft haar arm namelijk verwond, maar ze heeft wel haar pijlen terug en ze heeft een pikhouweel. Daartegenover staat dat ze haar ketting is verloren. Toooo bad. Wie weet zien we in de complete film waar die is. Tomb Raider draait vanaf 15 maart in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair