Is dit de schurk van 'Wonder Woman 2'?

Is dit de schurk van 'Wonder Woman 2'?

De werktitel zou veel onthullen.

Het lijkt erop dat de werktitel van Wonder Woman 2 onthuld is en dat die iets zegt over de volgende schurk waar Diana (Gal Gadot) het op moet nemen. De site Omega Underground meldt dat de film Magic Hour als werktitel heet, waarmee naar het schijnt verwezen wordt naar de slechterik Circe.

Dat is een Grieks mythologisch figuur, en verscheen voor het eerst in 1949 in Wonder Woman Vol. 1, issue 37 van Robert Kanigher. In de comics heeft ze ongeveer dezelfde krachten als Wonder Woman, maar heeft ze ook magische krachten en kan ze mensen in dieren veranderen. In de comics valt ze in de categorie 'puur kwaad', maar dat zou in de film vermoedelijk niet zo kunnen zijn.

Regisseur Patty Jenkins wil namelijk een gebalanceerde film maken die zich naar het schijnt tijdens de Koude Oorlog afspeelt. Naast Gal Gadot, keert naar het schijnt ook Chris Pine terug, ondanks het lot dat zijn personage beschoren was in de vorige film.

Wat Gadot betreft verkent de nieuwe film in elk geval de normen en waarden die Wonder Woman aanhangt. De release staat gepland voor 12 december 2019.



NieuwsFilm

meest populair