Joaquin Phoenix als The Joker in DC-solofilm van Todd Phillips

Joaquin Phoenix als The Joker in DC-solofilm van Todd Phillips

Onverwacht.

Variety meldt dat niemand minder dan Joaquin Phoenix nagenoeg zeker is om de rol van de Joker op zich te nemen in de reeds aangekondigde solofilm rond de DC-slechterik. En dit mag toch best een verrassing genoemd worden en zorgt voor een opmerkelijke situatie.

Naar verwachting blijft Jared Leto ook de "Clown Prince of Crime" spelen in het bekende filmuniversum rond de personages van DC Comics. Leto zagen we al in Suicide Squad en keert mogelijk terug in het vervolg of één van de vele spin-offs die in ontwikkeling zijn.

De solofilm rond The Joker, waarin wordt gekeken naar zijn herkomst, wordt geregisseerd door Todd Phillips (The Hangover-trilogie). Volgens Variety heeft Phoenix zijn toezegging gedaan aan Phillips en de onderhandelingen met Warner Bros. zouden binnenkort moeten plaatsvinden.

Phoenix was al eens in beeld voor de rol van Lex Luthor in Batman v Superman: Dawn of Justice en de titelheld in Marvels Doctor Strange. Leonardo DiCaprio zou ook in beeld zijn geweest voor de Joker-solofilm.



NieuwsFilm

meest populair