Amy Schumer te zeker van haarzelf in 'I Feel Pretty'

Amy Schumer te zeker van haarzelf in 'I Feel Pretty'

Schumers personage denkt opeens extreem knap te zijn en begint zich daar naar te gedragen.

Bekijk nu hieronder de eerste trailer voor I Feel Pretty, de nieuwe komedie met Amy Schumer en Michelle Williams. Waarin Schumer opeens extreem zelfverzekerd wordt over haar uiterlijk en daardoor haar leven om haar looks laat draaien.



Hoewel er helemaal niks aan haar voorkomen is veranderd, heeft Renee een nieuw geloof in haarzelf gevonden. Ze ziet zichzelf daardoor omhoog klimmen op de rangen van de ladder van het cosmeticabedrijf waar zij werkt, het respect krijgen van haar onmogelijk mooie baas, een leuke vriend krijgen en uitnodigingen voor feestjes op daken krijgen.

Maar door haar nieuwe zelfverzekerdheid raakt ze overzelfverzekerd, inclusief een neiging om mensen die volgens haar 'genetisch minder gelukkig' zijn af te wijzen of te negeren, op dezelfde manier waarop anderen haar behandelden. Uiteindelijk wordt de betovering verbroken en komt Renee erachter zich dat toen ze dacht dat ze lelijk was, ze eigenlijk mooi was, en toen ze dacht dat ze mooi was ze eigenlijk best lelijk werd. Renee realiseert zich dat werkelijkee schoonheid dieper dan het oppervlak gaat.

De titel is natuurlijk een verwijzing naar dit beroemde nummer uit de musicalklassieker West Side Story:



NieuwsFilm

meest populair