Algemeen

Veel kritiek op overhaaste trailer 'Venom'

Want waar was Venom?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 20:25 in Algemeen
Waar de fans er gelijk bij waren om hun teleurstelling te uiten over de trailer van Venom met Tom Hardy, lieten afgelopen dagen ook andere mensen weten dat ze de eerste beelden te overhaast vonden. Een daarvan was Rob Liefeld, de bedenker van personages als Deadpool en Cable en New Mutants en X-Force.


Net als de rest van het publiek viel Liefeld op dat in de trailer het titelfiguur Venom niet te zien is. In zijn tweets verwijt Liefeld Sony Pictures te overhaast te hebben gehandeld. Hieronder die van zijn berichten via Twitter.De zet van Sony Pictures om zo vroeg na afronding van de opnames een trailer uit te brengen, komt waarschijnlijk omdat ze de film willen promoten onder het juiste publiek: fanboys en -girls. Deze gaan aankomende dagen weer met zijn allen naar de bioscoop voor Black Panther. De eerst volgende mogelijkheid zou pas in mei zijn.

Overigens wordt er ook volop gelachen om de trailer voor Ruben Fleischers Venom. Zo ook Jeremy Jahns:17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jordicraft

Avatar

Vond het juist een goede teaser voor de film, want het geeft bijna niks weg.

Frietgezicht

Avatar

Huilebalken.
Ten 1ste betekent een teaser al precies wat het zegt,je teasen,oftewel meer willen.
Ten 2e zouden dezelfde mensen ook huilen als je een venom zag met CGI dat niet af is en er niet uitziet. Die film is 2 weken geleden afgerond!

Mensen vergeten echt hoe teasers vroeger waren. MOF was al scherp met een trailer van Terminator 2 maar wat te denken van een sfeervolle teaser van Alien:Zelfs Transformers had er eentje(op de maan ofzo) voor de eerste en die van Freddy Got Fingered was ook top en riep meer vragen op dan er beantwoord werden.

Kon ik maar trailers van Venom weerstaan en wachten tot ik het in de bios zie. Liever zulke teasers dan trailers die de hele film weggeven in 2 minuten.

Artificialis

Avatar

Dat was een mooie tijd, toen teasers niet eens materiaal uit de film lieten zien. Ik heb er geen moeite mee dat de Venom teaser zo zuinig was met het weggeven van materiaal. De film is nu een volledige mysterie, wat alleen maar meer motiveert om naar de film te gaan. Het zal niet lang duren voordat er natuurlijk een trailer verschijnt waarin elke scene met Venom voorbij komt...

Ereptile

Avatar

Juist goed. Zou zonde zijn om Venom NU al weg te geven. We zagen de symbiote al wel in de teaser.

kaedir

Avatar

Finding Venom

Nee grapje maar hoe minder ze laten zien hoe beter.

Mav Damian

Avatar

Boehoehoe we zien Venom niet. Het is een teaser trailer. Dat hoort erbij om niet te veel weggeven.

Ice

Avatar

Gewoon een goede teaser, die precies doet wat een teaser ook zou moeten doen. Helaas is het publiek de laatste jaren afgestompt geraakt door in elke trailer de hele film voorgeschoteld te krijgen. Als je dan voor de verandering eens niet de hele maaltijd, maar alleen een voorgerechtje krijgt, dan is het voor sommigen blijkbaar moeilijk om hun mondje dicht te houden en gewoon te wachten op het hoofdgerecht. Net als een kleuter dus...

horizon

Avatar

Trailer was goed.

rubikon

Avatar

Deze film gaat floppen.

Daanminator

Avatar

Was zelf zeer positief erover want zo bouw je spanning voor een film op zonder flink te spoilen.

Master Of Films

Avatar

Je kan wel merken dat Frietgezicht Alfred J. Kwak aan het kijken is geweest ;) Het zet hem heel erg tot het denken en spuugt een zooitje wijze woorden over teasers uit. Meesterlijke uitleg zelf. Ik moet eigenlijk mijn master titel aan Frietgezicht geven. :)

Die Alien teaser trailer is uiteraard een kers op de taart.

Hopelijk gaat Sony niet zwichten en helemaal geen Venom laten zien in hun trailers. Ik zit helemaal niet op de welkbekende TASM 2 trailers waarvan de hele film, inclusief de laatste shot in de film, wordt vrijgegeven.

benjamin

Avatar

Vond eerlijk gezegd deze trailer toch niet zo geslaagd: uiteraard goed dat ze niet veel weggeven, maar het mocht toch net iets meer zijn dan dat. Wij volgen nu wel alle filmnieuws en weten iets over de personages, maar voor wie die luxe niet heeft, zegt dit toch helemaal niks.

Goku32

Avatar

Dat vond ik juist goed dat ze Venom niet hebben laten zien in deze teaser trailer. Waarom moet je altijd gelijk de verrassing laten zien. Slaat nergens op dat

Goku32

Avatar

Ik ben het eens met Frietgezicht, tegenwoordig laten ze alles al zien in trailers. Dan is het bijna niet meer de moeite om naar de bioscoop te gaan. Vroeger was het nog een verrassing bii teasers of trailers wat je allemaal te zien kreeg. Tegewoordig wilt iedereen gelijk al de verrassing zien van de film. Jammer dat

Sunspot

Avatar

Teaser!

en dan nog, wacht nou maar gewoon, jezus...

KeesjeNL

Avatar

Ze hadden ook gewoon wat concept-tekeningen kunnen uitbrengen van Venom; die zijn in dit stadium van de film namelijk allang 95% af.

Ang3l

Avatar

Mensen moeten tegenwoordig alles voorgekauwd krijgen. En een trailer is meer een samenvatting aan t worden dan een voorproefje. Wat een gezeik.

En dan IS dit niet eens een trailer. Het is een TEASER. En wat hoort een teaser te doen? Juist ja, teasen! Dus dat wil zeggen: niet alles meteen laten zien.

Steleltje zeikerds.

nieuwslaatste nieuws

meest populair