Quentin Tarantino beet letterlijk in actrice op filmset

Quentin Tarantino beet letterlijk in actrice op filmset

Gelukkig is er niets aan de hand.

Regisseur Quentin Tarantino ligt op het moment behoorlijk onder vuur wegens zijn onverantwoorde gedrag op zijn filmsets. Daar komt nu ook nog eens een oude video bij waarop te zien is hoe Tarantino zangeres en actrice Fergie bijt. De video is een extra op de dvd van Planet Terror (2007). Fergie reageert nu zelf op alle commotie.

"Allereerst wil ik even kwijt dat ik elk slachtoffer altijd zal steunen en dat ik niets wil afdoen aan al die verhalen. Maar dit was gewoon niet wat er is gebeurd", vertelt Fergie, die haar woorden duidelijk zorgvuldig kiest. Op de beelden van achter de schermen is te zien hoe Tarantino, die een zombie speelt, Fergie bijt in haar rechterschouder. "We waren gewoon aan het dollen en Tarantino ging zo op in zijn personage, dat hij me zelfs begon te bijten", vertelt Fergie over het vermeende incident.

Nadat er beelden van de bijtwond worden getoond, zegt Fergie met een duidelijke glimlach: "Ga weg! Wanneer deze scène klaar is, bijt ik hem terug". Duidelijk is dat Fergie geen problemen had en heeft met de acties van Tarantino. Tarantino heeft zelf nog niets gezegd over deze nieuwe ophef rondom zijn persoon.



NieuwsFilm

meest populair