Video

Teasers voor 'Incredibles 2' en 'The Grinch'

En Edna Mode!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:37 in Video
De Olympische winterspelen zijn dit weekend gestart en dat zorgt ervoor dat er weer miljoenen mensen aan de buis gekluisterd zitten. Een goed moment om films te promoten. Walt Disney doet dit rond Incredibles 2 en Illumination Entertainment en Universal Pictures pakken uit met The Grinch.

Hieronder de beelden voor The Grinch, de animatiefilm van het duo Peter Candeland en Yarrow Cheney, die eind dit jaar in de bioscoop moet verschijnen. Het zijn vermoedelijk nog geen beelden uit de animatiefilm zelf. Vermakelijk zijn deze wel. Het titelpersonage krijgt de stem van Benedict Cumberbatch. Vanaf 28 november in de bioscoop.


En dan de eerste beelden uit Incredibles 2 na de eerdere teaser. Het betreft uiteraard het vervolg op het succesnummer The Incredibles uit 2004 van regisseur Brad Bird. Met de bekende personages Bob Parr (Craig T. Nelson), Helen Parr (Holly Hunter), Violet Parr (Sarah Vowell), Dashiell Parr (nieuwkomer Huck Milner), Frozone (Samuel L. Jackson) en Edna Mode (Bird) en Catherine Keener en Bob Odenkirk voor belangrijke nieuwe personages, respectievelijk zus en broer Evelyn en Winston Deavor, draait Incredibles 2 vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscoopzalen. Na de beelden ook een poster voor Edna Mode.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair