Algemeen

Affleck in gesprek met Warner over toekomst als Batman

Hij maakt zich vooral zorgen over het creatieve proces.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:33 in Algemeen
Er lijkt nog altijd geen beslissing genomen te zijn over de toekomst van acteur Ben Affleck in het DCEU. De 45-jarige acteur doet het goed als Batman, maar wil zelf niet tekenen voor teveel films of te grote verplichtingen. Om die reden stelt hij al een paar maanden nog niet zeker te weten wat hij wil en zou hij niet getekend te hebben voor The Batman.

Volgens bronnen van Revenge of the Fans is de acteur teleurgesteld. Zijn rol in het DCEU "is niet waar hij voor getekend heeft". Zo zou Warner de druk flink hebben opgevoerd om The Batman gemaakt te hebben. Ook zou Affleck niet blij zijn met de ontvangst van het DCEU tot nu toe en nog altijd niet besloten hebben wat hij met zijn toekomst als Batman wil.

"Momenteel is Batman nog altijd Affleck. Er kruipt niemand anders in het kostuum, tot Ben officieel vertrokken is en hij is momenteel nog The Batman. Maar zoals gezegd, wordt er ook over onderhandeld. Niet wat geld betreft, maar wel wat het aantal keren dat hij te zien zal zijn en hoe het onderliggende creatieve proces vormgegeven wordt betreft. Ben wil niet vertrekken, maar ook niet teveel verplichtingen aangaan."

Interessant is ook het bericht van de site dat Warner niet blij is met de manier waarop Affleck erin staat. De acteur zou niet zoals Robert Downey Jr. bij Marvel volledig het gezicht zijn geworden van de franchise. Dat had men wel gewild en het feit dat de acteur dat niet is en publiekelijk twijfelt, wordt niet goed ontvangen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Kan ik best begrijpen, maar hij heeft er wel voor getekend. Toch raad ik hem aan om in The Batman te spelen van Matt Reeves.

Daanminator

Avatar

Hoop dat hij in The Batman speelt. Vind hem een zeer geslaagde Batman.

Solid

Avatar

Idd, hopelijk doet hij de standalone batman films nog, want justice League,... Doet het personage geen eer aan en daar kan ben affleck niets aan doen...

Mav Damian

Avatar

Off topic: geruchten dat Zack Snyder vorig jaar is ontslagen van het maken Justice League

https://screenrant.com/zack-snyder-fired-justice-league-warner-bros/

Speedster

Avatar

Het artikel legt het probleem zelf al bloot... Ze willen teveel op Marvel lijken ipv hun eigen ding te doen...

SeanDeNiro

Avatar

Hopelijk gaat hij weer echte films maken.

Nature

Avatar

Ik hoop ook dat ie in The Batman speelt.

Master Of Films

Avatar

Als je alle artikelen van Batfleck welles/nietes nieuws bij elkaar propt, heb je al gauw een boek.

noah81

Avatar

Gewoon weg met die gozer als batman, te slecht voor woorden hij als batman..

nieuwslaatste nieuws