Affleck in gesprek met Warner over toekomst als Batman

Hij maakt zich vooral zorgen over het creatieve proces.

Er lijkt nog altijd geen beslissing genomen te zijn over de toekomst van acteur Ben Affleck in het DCEU. De 45-jarige acteur doet het goed als Batman, maar wil zelf niet tekenen voor teveel films of te grote verplichtingen. Om die reden stelt hij al een paar maanden nog niet zeker te weten wat hij wil en zou hij niet getekend te hebben voor The Batman.

Volgens bronnen van Revenge of the Fans is de acteur teleurgesteld. Zijn rol in het DCEU "is niet waar hij voor getekend heeft". Zo zou Warner de druk flink hebben opgevoerd om The Batman gemaakt te hebben. Ook zou Affleck niet blij zijn met de ontvangst van het DCEU tot nu toe en nog altijd niet besloten hebben wat hij met zijn toekomst als Batman wil.


"Momenteel is Batman nog altijd Affleck. Er kruipt niemand anders in het kostuum, tot Ben officieel vertrokken is en hij is momenteel nog The Batman. Maar zoals gezegd, wordt er ook over onderhandeld. Niet wat geld betreft, maar wel wat het aantal keren dat hij te zien zal zijn en hoe het onderliggende creatieve proces vormgegeven wordt betreft. Ben wil niet vertrekken, maar ook niet teveel verplichtingen aangaan."

Interessant is ook het bericht van de site dat Warner niet blij is met de manier waarop Affleck erin staat. De acteur zou niet zoals Robert Downey Jr. bij Marvel volledig het gezicht zijn geworden van de franchise. Dat had men wel gewild en het feit dat de acteur dat niet is en publiekelijk twijfelt, wordt niet goed ontvangen.

NieuwsFilm

meest populair