Uitgelekte afbeelding toont nieuwe wapen Thor in 'Infinity War'

Uitgelekte afbeelding toont nieuwe wapen Thor in 'Infinity War'

Zijn hamer Mjölnir werd natuurlijk vernietigd in Ragnarok.

Let op! Dit artikel bevat onofficiële afbeeldingen en daarmee spoilers voor Avengers: Infinity War én Thor: Ragnarok!

Bekijk de afbeeldingVorig jaar zagen we in Thor: Ragnarok hoe Mjölnir, de donderhamer van de heldhaftige Noordse god Thor (Chris Hemsworth), zonder moeite werd vernietigd door de verbannen godin van de dood, Hela (Cate Blanchett). Aangezien Thor in Avengers: Infinity War natuurlijk ook weer van de partij is, krijgt hij in die film van de makers een nieuw wapen. Dankzij een uitgelekte foto van een aankomende speelgoedset van de film, hebben we nu een mogelijk beeld van wat dat nieuwe geschut van Thor precies gaat worden.

Op de verpakking van de speelgoedset is Thor te zien met een wapen genaamd 'de Stormbreaker', een soort combinatie tussen een hamer en een bijl. Bij de fans van de stripboeken van Marvel zal die naam wellicht een belletje doen laten rinkelen, aangezien dit wapen in de comics toebehoorde aan het personage Beta Ray Bill. Officiële promotiebeelden lijken de theorie dat Thor een dergelijk nieuw wapen krijgt ook grotendeels te bevestigen.

Eerdere geruchten vertelden ons al dat Thor samen met de wandelende boom Groot (met de stem van Vin Diesel) en de brutaalgebekte wasbeer Rocket (Bradley Cooper) uit de Guardians of the Galaxy-reeks naar de dwergenwereld Nidavellir afreist om een nieuw wapen te laten smeden door koning Eitri, een rol die volgens de geruchten gespeeld wordt door acteur Peter Dinklage.

Ook verscheen op internet eerder het verhaal dat Groot een belangrijke rol zou spelen bij het fabriceren van het nieuwe wapen van Thor. De afbeeldingen op de speelgoedset lijken ook dit aspect te bevestigen, aangezien de Stormbreaker duidelijk een stronk hout als handgreep heeft. Gezien het feit dat Groot onbeperkt zijn takken kan laten groeien, is het aannemelijk dat hij zijn nieuwe vriend heeft geholpen met deze dienst.

Bekijk de uitgelekte afbeeldingen van de speelgoedset hieronder!

Bekijk de afbeelding
Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair