Ryan Reynolds trollt 'Deadpool 2'-collega Josh Brolin met verjaardagswens

Ryan Reynolds trollt 'Deadpool 2'-collega Josh Brolin met verjaardagswens

Wat een kwal!

Vandaag staat er een Abraham-pop voor de deur van acteur Josh Brolin, want hij wordt namelijk al weer vijftig jaar! Reden genoeg voor zijn nieuwe Deadpool 2-collega Ryan Reynolds om hem eens op een originele manier te feliciteren!

Ryan Reynolds, natuurlijk bekend als de vertolker van de Merc with a Mouth, kon het eerder vandaag niet laten om zijn jarige medespeler Josh Brolin, die te zien is als de tijdreizende mutant Cable in de langverwachte sequel, eens flink in de maling te nemen. Op Instagram postte Reynolds namelijk een geinige verjaardagswens voor Brolin.

Op de foto is een Norman Rockwell-achtig schilderij te zien. Reynolds' personage Deadpool tekent daar een streng poserende Cable, maar op het doek tekent hij Brand, de rol die Brolin speelde in de klassieker The Goonies uit 1985. Een mooier verjaardagscadeau van je collega's kun je natuurlijk niet wensen!

Happy Birthday, Bright Eye. You don't taste a day over 40.

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op


Deadpool 2 verschijnt op 30 mei bij ons in de bioscopen. Brolin is een maand eerder natuurlijk ook al als de gestoorde paarse titaan Thanos in Avengers: Infinity War te zien.

NieuwsFilm

meest populair