Algemeen

Nieuwe concept art toont begrafenis Batman in Millers 'Justice League'

Er zijn beelden naar buiten gebracht van de gecancelde film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:05 in Algemeen
Er is nieuw artwork van George Millers uiteindelijk niet gelukte Justice League: Mortal online verschenen. De beelden die online zijn verschenen tonen ons vooral de begrafenis van Batman en de manier waarop dat plaatsvindt. Helaas zullen we de film nooit zien en moeten we het doen met dit soort beelden.

Warner Bros. vond het budget te hoog, er waren problemen met het scenario en Christopher Nolan - die druk was met de post-productie van The Dark Knight - had zo zijn zorgen. En dus mocht de film er niet komen, maar gaandeweg kregen we wel wat beelden.

Vandaag dus storyboards, die eerst laten zien hoe Superman zweeft boven een kerk waar Batman begraven wordt. Tegelijk zien we beelden van Flash, Martian Manhunter en Superman die de kist benaderen. En we zien beelden van Batman die zelf toekijkt en dus helemaal niet dood is. Hoe de begrafenis precies in het bredere verhaal paste is niet zeker, maar duidelijk is dat de Dark Knight dood moest lijken.
JL


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Apart om te zien hoe die film had geweest.

JIGSAW8

Avatar

#RELEASETHESNYDERCUT

Master Of Films

Avatar

Grappig, die laatste Batman van de concept art, lijkt wel heel erg op Michael Keaton's Batman en niet op Batffleck.

nieuwslaatste nieuws