Dakota Johnson en Chris Martin een koppel

Dakota Johnson en Chris Martin een koppel

De twee bekendheden zijn al meerdere keren samen gespot.

Dakota Johnson, voornamelijk bekend van Fifty Shades of Grey en de vervolgen daarop lijkt een nieuwe vriend te hebben, namelijk niemand anders dan Chris Martin. De actrice, 28, werd al vaker samen gespot met de Coldplay zanger, 40. Zo werden er al de nodige kiekjes van het stel genomen in restaurants en bars en ze gingen ook samen naar het feest van Ellen DeGeneres, dat ter ere van haar 60ste verjaardag was georganiseerd. Ze brachten er samen de hele avond door en liepen zelfs verschillende keren hand in hand.

De twee bekendheden werden voor het eerst samen gezien vorig jaar oktober, toen de paparazzi hen al op de hielen zaten. Ze werden destijds in een sushi bar gezien en ook in de maanden die volgden leken ze een stelletje te vormen.

Dakota Johnson had al eerder een relatie met een muzikant, namelijk Matthew Hitt, terwijl Chris Martin de nodige relaties heeft gehad met actrices, zoals Jennifer Lawrence, Annabelle Wallis en Gwyneth Paltrow. Met Paltrow was hij zelfs tien jaar getrouwd en samen hebben ze ook twee kinderen, Apple en Moses.

NieuwsFilm

meest populair