Marvel gaf meer uit aan 'Black Panther' dan andere films

Marvel gaf meer uit aan 'Black Panther' dan andere films

Om Wakanda beter vorm te geven was het nodig.

Eindelijk draait Black Panther in de bioscoop en kunnen we de laatste Marvel-film voor Avengers: Infinity War zien. Volgens Kevin Feige heeft de film een groter budget dan de laatste paar films die de studio maakte. Waarom? Omdat de studio een complete natie moest opbouwen en dat vereiste simpelweg veel geld.

"Ik hoop dat je het kan zien aan de film, maar het geld dat aan deze film is uitgegeven, is meer dan we aan de laatste paar films uitgaven," begon Feige. "Het is een groot verhaal, dat het verdient om op een grote manier verteld te worden, om alle culturele en politieke redenen waar mensen het over hebben, maar ook omdat het zo'n cruciale uithoek van het Marvel-universum is en dat al decennia was."

Dat gaan we ook zien aan de box office prestaties van de film, die vermoedelijk zeer hoog worden. Zo is het de film waar het meest over getwitterd is tot nu toe dit jaar en zijn de IMAX-voorverkopen groter dan bij welke andere Marvel-film dan ook. Het potentieel voor een spin-off over een van de andere personages, of een vervolg is dan ook groot.

Benieuwd naar onze mening over de film? Lees dan de recensie van Jeffrey.



NieuwsFilm

meest populair