Hoofdrolspeelster blij met fors uitstel 'The New Mutants'

Hoofdrolspeelster blij met fors uitstel 'The New Mutants'

En hier zou je het mee eens kunnen zijn.

Game of Thrones-actrice Maisie Williams heeft het de laatste jaren erg druk gehad met de HBO-serie, maar ze gaat nu ook vaker opduiken in films. Zo heeft ze een hoofdrol in de X-Men film The New Mutants. Deze werd onlangs met bijna een jaar uitgesteld en daar kan Williams zich prima in vinden.

In gesprek met Collider zei Williams, die in de film te zien is als Rahne Sinclair a.k.a. Wolfsbane, dat er vanaf het begin een enorme druk stond op de film.


Bekijk de afbeelding"We eindigden de opnames in september en de film zou in april verschijnen. En er zitten - het is een mutantenfilm - veel effecten in. Er gaat dus veel werk in de film zitten. Ze maken de film pas als wij klaar zijn met de opnames, dus ze waren eigenlijk al tijdens die opnames erg nerveus. Ik weet hoe lang dit soort dingen duren tijdens Game of Thrones, en ik weet wat voor werk ze in deze willen steken. Het is een enorme klus." - Maisie Williams

De superhelden-horrorfilm van regisseur Josh Boone had op 12 april in de bioscoop moeten gaan draaien. Het gerucht ging dat 20th Century Fox de film niet eng genoeg vond. Dit zou nu gefixt worden. De nieuwe verschijningsdatum werd eerder dit jaar geprikt op 21 februari 2019.



NieuwsFilm

meest populair