Maar vier nummers uit het origineel in live-action 'The Lion King'

Maar vier nummers uit het origineel in live-action 'The Lion King'

Het beste nummer ontbreekt...

Disney doet het goed met zijn live-action sprookjes. De komende jaren zet de studio daar dan ook volop in, met aparte avonturen. Zo bracht Jon Favreau ons twee jaar geleden nog een live-action The Jungle Book en die film gaf Disney het vertrouwen dat een film met alleen dieren ook mogelijk zou zijn: The Lion King.

Volgens The Sun heeft Tim Rice, die aan de soundtrack van het origineel werkte, verteld dat er maar vier nummers uit het origineel gebruikt worden. Daarbij ontbreekt een van de klassiekers. Rice stelde namelijk dat de nummers Can You Feel The Love Tonight?, Hakuna Matata, I Just Can't Wait To Be King en Circle of Life te horen zijn. Verder worden er alleen nieuwe nummers gemaakt, waarmee Scars legendarische Be Prepared zal ontbreken.

Dat vinden we jammer, want Be Prepared gaf de schurkachtige Scar juist diepgang. Dat nummer maakte duidelijk waarom hij zo boos was, waarom hij er zo naar verlangde om koning te worden. Te hopen valt dat Disney en Favreau op de een of andere manier toch een nummer vinden om dat te doen en Scar wat diepgang te geven.

Overigens maken Beyonce en Elton John een nieuw nummer voor de film. Die draait vanaf 19 juli 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair