Christopher Nolan maakt 'Bond 25' niet

Christopher Nolan maakt 'Bond 25' niet

Maar sluit de regie van een Bond-film niet uit.

Mocht je gehoopt hebben dat Christopher Nolan een Bond-film gaat maken, moeten we je voorlopig teleurstellen. Ondanks dat Nolan de regie van een Bond-film niet categorisch uitsluit, wil hij er niet aan om Bond 25 te regisseren. Die film moet in november 2019 uitkomen, maar er wordt nog altijd gezocht naar iemand op plaats te nemen op de regiestoel.

Tijdens een interview met BBC Radio 4 vertelde Nolan deze vijfentwintigste toevoeging aan de franchise - vermoedelijk de laatste van Daniel Craig - niet te maken. Als luit hij het absoluut niet uit ooit wel een Bond-film te zullen maken. "Ik geloof dat elke keer als er gezocht wordt naar een nieuwe regisseur, mijn naam in het geruchtencircuit rond gaat."

"Ik zou op een bepaald moment dolgraag een Bond-film willen maken. En ik vind dat de producenten - Barbara en Michael - geweldig werk verrichten en dat Sam Mendes de laatste paar keer fantastische films gemaakt heeft. Dus ze hebben mij niet echt nodig. Maar ik ben wel altijd geïnspireerd door de films en zou er graag ooit een willen maken. Ik hou van het personage, hou van de films en ben erdoor geïnspireerd en als je naar mijn films kijkt, kan je goed zien hoe. Maar als je een franchise als deze neemt, moet je echt iets totaal nieuws kunnen doen. En volgens mij doen ze dat op dit moment echt fantastisch."

Naast die van Nolan, zijn ook namen als Yann DeMange en Denis Villeneuve genoemd in verband met de regie. Maar wie het uiteindelijk wordt, is nog altijd de vraag. Een beslissing zal niet heel lang op zich laten wachten, de opnames gaan dit jaar nog van start.



NieuwsFilm

meest populair