Donald Trump daagt Oprah Winfrey uit

Donald Trump daagt Oprah Winfrey uit

De president hoopt dat ze opgaat zich kandidaat voor het presidentschap zodat hij haar met de grond gelijk kan maken...

Oprah Winfrey is natuurlijk al jarenlang bekend, maar toen zij tijdens de Golden Globes de Cecil B. DeMille Award in ontvangst nam voor haar gehele carrière wist ze hoge ogen te gooien met haar 10 minuten lange speech. Als gevolg hiervan zeiden de nodige bekendheden dat Oprah wel eens kans zou kunnen maken op het Amerikaanse presidentschap. Er werd zelfs een paar weken geleden een poll gehouden, waaruit bleek dat de nodige Amerikanen dit wel zouden zien zitten.

Maar nu laat ook niemand minder dan Donald Trump van zich horen; hij 'hoopt' namelijk dat Winfrey voor het presidentschap gaat alleen om daar dan onderuit gehaald te worden. Dit deed hij na Oprah's 60 minutes interview, waarin de actrice sprak met republikeinse, democratische en onafhankelijke kiezers over het eerste jaar van Trump's presidentschap. . De president zelf vond dit blijkbaar maar niks en liet dan ook weer eens van zich horen op Twitter.

Ondanks het feit dat Oprah zich niet voor of tegen Trump uitte, haalde hij zelf wel behoorlijk naar haar uit: ''Ik heb net een onzekere Oprah Winfrey, die ik ooit heel goed kende, gezien op 60 minutes. De vragen waren vooringenomen en slecht, de feiten niet correct. Ik hoop dat Oprah zich kandidaat gaat stellen voor de verkiezingen, zodat haar leugens openbaar gemaakt worden en ik haar kan verslaan zoals ik dat ook met alle anderen doe!''

NieuwsFilm

meest populair