Algemeen

Opnames 'Joker'-film bijna van start

Joaquin Phoenix in de film van Martin Scorsese en Todd Phillips?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:06 in Algemeen
Warner Bros. hoopt in mei te kunnen beginnen met de opnames van de standalone Joker-film van producent Martin Scorsese. De studio zoekt nog altijd een manier om het DCEU goed vorm te geven, maar is ondertussen ook begonnen met losse, compleet op zichzelf staande producties. Deze zou dan de eerste worden.

Niet alleen produceert Martin Scorsese de film, ook mag Todd Phillips (The Hangover) plaatsnemen op de regiestoel. Verder zou Joaquin Phoenix in onderhandelingen zijn voor de hoofdrol, al is er nog geen officiële aankondiging over diens aanwezigheid in de film gedaan. Dat zal snel veranderen, want Jeff Sneider van The Tracking Board meldt dat de productie snel van start zal gaan.

Naast Phoenix zou ook Leonardo DiCaprio beoogd hoofdrolspeler zijn, al schijnt hij het straks te druk te hebben met de volgende film van Quentin Tarantino. Ook probeerde The Room-maker Tommy Wiseau al de rol te bemachtigen, maar lijkt dat niet heel serieus te nemen te zijn.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Elke leek ziet dat dit nu al verkeerd gaat haha

Jacobatje

Avatar

Waarom moet er altijd zo haast achter zitten? Neem astjeblieft paar jaar de tijd. De joker van TDK is nog steeds fantasich om naar te kijken. En straks krijgen we een film die wel goed is, maar wellicht wel die je snel weer vergeet.

Moviemagic

Avatar

Ik vermoed dat ze denken hiermee makkelijk te cashen. Waarschijnlijk hebben ze gelijk maar of het kwalitatief iets wordt is maar de vraag. Persoonlijk vind ik het mysterie rondom The Joker in TDK leuk en zeker met die veranderende verhalen waarom zijn bek er zo uitzag.

GreenHornet

Avatar

dit is een beetje dubbel

Nature

Avatar

De film kan opzich goed worden, maar of het beter of net zo goed wordt als The Dark Knight vraag ik me af.

tariegb

Avatar

ben blij dat ze richting comics gaan en zich niet zoveel aantrekken van mensen die het allemaal zo goed weten, TDK fanboys heb ik zo genoeg van, genoeg erg goede storylines in de comics, nu maar hopen dat ze daar flink van zullen gebruiken

GreenHornet

Avatar

waar ik bang voor ben is als deze film het goed gaat doen. Dat ze deze universum aan gaan houden. De andere links laten liggen.

Frietgezicht

Avatar

@ Moviemagic, als Phoenix kiest voor een commerciële film dan moet er wel een goed script liggen..

Moviemagic

Avatar

Ik hoop erg dat je gelijk hebt Friet. Er zijn echter meer factoren als een script maar het zou een basis kunnen zijn. Ik wacht geduldig af.

Dirk Diggler

Avatar

Ik denk dat Jack Nicholson wel een goede Joker kan neerzetten.

Inderdaad waarom moet er allemaal zo'n haast achter zitten. Zou graag Woody Harrelson, Charlie Sheen of Nicholas Cage als Joker willlen zien.

Dirk Diggler

Avatar

Mocht Phoenix dit doen wat ik niet hoop zal het wel weer net als HL gaan.
Phoenix na de laatste opnames van 'Joker': "volledig in rol gekropen, opgesloten in trailer, duistere kant in mezelf gevonden, zelfkastijding, acteurs die bang voor mijn personage waren bla bla bla......"
The usual indie method acting bullshit

Dus niet doen Phoenix.... foei

Dirk Diggler

Avatar

^Dan wil je niet weten wat Ali Bouali allemaal heeft gedaan tijdens de opnames van Patser.

Tegenwoordig is het Ali Bouali, nu hij een groot acteur is wilt hij niet meer Ali B. genoemd worden.

Master Of Films

Avatar

Insjallah Ali Bouali. Hij is groot en machtig (zie Patser).

chefry1983

Avatar

Ali B klinkt meer als een hoofdpersoon uit opsporing verzocht

Goku32

Avatar

En wie gaat nu weer de Joker spelen. Ben hierzo wel benieuwd naar

nieuwslaatste nieuws

meest populair