Algemeen

Productieproces 'Bond 25' moeizaam door ontwikkeling meerdere scripts

Danny Boyle is uit op een Trainspotting-reünie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:47 in Algemeen
MGM heeft keuzemogelijkheden als het aankomt op Bond 25. Deadline meldt namelijk dat de studio uit twee scenario's kan kiezen voor de volgende productie in de franchise. Dat nadat eerder bekend werd dat Danny Boyle de frontrunner is voor de regie van de Bond-film.

De interesse van Boyle in Bond 25 blijkt omdat hij samen met Trainspotting-scenarist John Hodge aan het verhaal werkt. Hodge schrijft een volledig script, zodra het duo het complete verhaal af heeft. Dat is interessant nieuws, want MGM heeft ook al een script liggen van de hand van Neal Purvis en Robert Wade, die de vorige drie Bond-films ook schreven.

De zoektocht naar een nieuwe regisseur voor de volgende Bond-film verloopt tot dusverre niet heel voorspoedig. Namen als Denis Villeneuve en Christopher Nolan passeerden al de revue, maar zij lieten verstek gaan. Nu wordt Boyle dus beoogd als volgend regisseur, maar hem kennen we als een filmmaker die geen compromissen sluit en echt zijn eigen visie volgt.

Dat zou de releasedatum in november 2019 mogelijk in gevaar kunnen brengen, vooral als Boyle nog een paar maanden nodig heeft om een script aan te kunnen leveren. Daar komt bij dat hoofdrolspeler Daniel Craig - voor wie deze volgende Bond-film de laatste wordt - al eens heeft laten weten vooral het trage productieproces vervelend te vinden.

Voorlopig staat de release van Bond 25 gewoon gepland voor november 2019.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws