Algemeen

Fox maakt nog snel een extra Marvel-film voor deal Disney

Maar welke?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:10 in Algemeen
Op dit moment werkt Disney Studios volop aan de overname van concurrent Fox Pictures. Deze deal zou ergens aan het einde van het jaar rond moeten zijn. Deze aankoop van Disney heeft ook gevolgen voor de Marvel-films van Fox. Het komende jaar moeten in ieder geval nog de superheldenfilms Deadpool 2 (mei 2018), X-Men: Dark Phoenix (december 2018) en The New Mutants (februari 2019) verschijnen, maar het zou zomaar eens kunnen dat er aan dat rijtje nog een vierde film wordt toegevoegd, namelijk X-Force.

Een nieuw bericht claimt dat de opnames van X-Force nog in oktober dit jaar zouden moeten gaan beginnen. Fox zou daarmee nog één keer zelfstandig een Marvel-film kunnen maken, voordat de rechten rond het einde van het jaar dankzij de deal definitief terugvloeien naar Disney. Het is aannemelijk dat X-Force dan ergens eind 2019 in de bioscopen verschijnt. Het kan ook zijn dat Disney de productie tegenhoudt, maar dat zou zonde zijn van het geld en is waarschijnlijk geen realistisch scenario.

Studiobaas Kevin Feige zei onlangs ook nog in een interview dat er op dit moment nog geen plannen zijn om de X-Men-personages in het Marvel Cinematic Universe te integeren. Vermoedelijk gaat dat ook nog wel enkele jaren duren. Al hebben we met Sony's Spider-Man ook gezien dat er ook haast kan worden gemaakt als Marvel écht niet kan wachten om de desbetreffende held(en) te introduceren in haar filmuniversum (maar of dat ook ten goede komt aan de kwaliteit van het verhaal?).

Voor nu moeten het bericht nog maar met een korreltje zout nemen. De tijd zal het ons leren. De eerste tekenen van de X-Force zijn vermoedelijk in mei al te zien in het langverwachte Deadpool 2. In de stripboeken heeft de X-Force in de loop der jaren verschillende samenstellingen gehad. Bekende teamleden zijn onder andere Deadpool, Domino, Cable, Bishop, Wolverine, Storm, Fantomex en Caliban.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

Nou wolverine zal zoiezo niet terug keren in x force.
En Ryan moet eens ophouden met aan huges hoofd te zeuren. Die crossover met wolverine komt er toch nooit. Hugejackmans wolverine was wel de best gespeelde superheld ooit

GreenHornet

Avatar

Heb liever een compleet X-Men reboot In de MCU

SunChaser

Avatar

Als ze niet op tijd een nieuwe FF4 maken vloeien de rechten ook al terug voor de deal

Robbepost

Avatar

Nee Jigsaw dat is Sabretooth uit de eeste X-men ;)

Judge

Avatar

Sowieso komt er een crossover.

Ereptile

Avatar

Klinkt als geldschieten...

Artificialis

Avatar

Het is toch volstrekt onlogisch om de oorspronkelijke cast te recasten? Wolverine's introductie in het MCU zal nooit zo iconisch zijn dan met Hugh Jackman in de rol. De man is pas 49 jaar, jonger dan Mark Ruffalo (50) en Robert Downey Jr. (52).

Magneto heeft de holocaust overleefd, het is toch niet realistisch om een jongere acteur dan Sir. Ian McKellen daarvoor aan te nemen? En ik kan niet eens iemand bedenken die Charles Xavier ironischer kan neerzetten dan dat Sir. Patrick Stewart dat heeft gedaan.

Shifty777

Avatar

@Jigsaw8: Huge Jackman, is dat de broer van Tiny Jackman?

Fotoroys

Avatar

What about Ant-man and the Wasp?

nieuwslaatste nieuws