Algemeen

'Insidious 5' zo goed als zeker na enorm succes 'Insidious: The Last Key'

Het vierde deel was goed voor de hoogste opbrengst tot nu toe in de franchise.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:24 in Algemeen
De laatste maanden hebben vooral grote releases als Star Wars: The Last Jedi en Black Panther de nodige aandacht gekregen, maar ondertussen heeft horror-sequel Insidious: The Last Key wereldwijd 161,9 miljoen dollar weten binnen te slepen. En dat tegenover een budget van slechts 10 miljoen dollar. Het is daarmee het meest succesvolle deel in de horror-franchise.

Bloody Disgusting weet nu te melden dat door dit daverende succes een vijfde film er zo goed als zeker zal komen. Dit deel zal naar alle waarschijnlijkheid niet wederom een prequel zijn zoals de vorige twee delen. Het is echter nog onduidelijk of Leigh Whannell opnieuw het script zal schrijven en of Lin Shaye wederom de rol van Elise Rainier zal spelen.

Producent Jason Blum liet vorig jaar nog weten dat er ook een 'franchise-crossover' moet komen over de werelden van Insidious en Sinister. Het is nog onbekend wanneer we deze film en de vijfde Insidious kunnen verwachten.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Hierzo krijgen we ook weer 10 delen of zo. Uitmelken die horror movie.s. Dan gaan we van deel 1 vette film, naar crap deel 9 straks

Fotoroys

Avatar

Insidious vind ik toch een van de beste horror-franchises. Gelukkig was dit niet het laatste deel en ben echt blij dat er een nieuw deel komt. Hopelijk speelt dit zich af na deel 2 anders komt er nooit een eind aan deze franchise.

ThomasOMalley

Avatar

Damn, deel 1 was zo ontzettend goed. Met deel 2 heb ik me ook wel vermaakt, maar daarna ging het echt goed fout. Sund.

akketa

Avatar

Het Elise-gedeelte is nu toch echt wel klaar. Deel 4 bracht het mooi rond. Een vervolgdeel zie ik verhaaltechnisch totaal niet zitten.
Hopelijk durven ze de gok te wagen en voor een volledig nieuwe cast te kiezen, maar waarschijnlijk zullen ze wel verder gaan na deel 2 met de twee sidekicks...

kenna1

Avatar

Vond hem ook goed, net goed voor de mensen die zoveel kritiek hadden bij recensies.

nieuwslaatste nieuws

meest populair