Jennifer Lawrence stopte al op 14-jarige leeftijd met school

Jennifer Lawrence stopte al op 14-jarige leeftijd met school

J-Law heeft dan ook geen diploma's.

Actrice Jennifer Lawrence (Red Sparrow, X-Men: Dark Phoenix) schittert in vele films - en met succes, maar op school was de actrice minder getalenteerd, zo vertelt zij in een openhartig interview. "Ik voelde me niet op mijn plek op school en was ook niet echt slim", zegt Lawrence.

Op dit moment is Jennifer Lawrence een van de meest populaire en succesvolle actrices ter wereld. De 27-jarige actrice begon al vroeg met haar modellenwerk en ging ook al vrij snel aan de slag met het bestuderen van scripts. Dat beviel haar beter dan het bestuderen van schoolboeken, zo vertelt ze in een recent interview. "Ik kon me gelijk relateren aan de personages uit een filmscript. Ik kon me direct inleven wat iemand zou voelen in zo'n situatie", vertelt ze over haar natuurlijke acteertalent en inlevingsvermogen.

Haar middelbare school was niet de juiste plek om haar talent te ontwikkelen, zo blijkt. "Ik stopte op veertienjarige leeftijd met mijn middelbare schoolopleiding. Technisch gezien heb ik dus geen enkele diploma", vertelt Lawrence. Vervolgens wordt haar gevraagd of ze ooit spijt heeft gehad van deze (toch wel opmerkelijke) beslissing. Lawrence: "Nee, absoluut niet. Ik heb mijn eigen pad bewandeld en gevonden wat ik uiteindelijk wilde vinden en liet me door niets en niemand stoppen".

De actrice vertelt ook dat ze haar carrière boven haar vriendschappen verkoos, maar zal daar, gezien haar fantastische carrière vandaag de dag, geen moment spijt van hebben gehad.



NieuwsFilm

meest populair