'Avengers: Infinity War' wordt waarschijnlijk lange zit

Deze duurt langer dan Civil War.

Bram de Groot 26 februari 2018 07:15 in Algemeen
Het zal niet als een enorme verrassing komen dat Avengers: Infinity War waarschijnlijk het langstdurende deel in het Marvel Cinematic Universe wordt. SM Cinema heeft als eerste een speelduur onthuld voor de grootse superheldenfilm en deze tikt naar verwachting de 2,5 uur aan.

Met 150 minuten zou Infinity War langer duren dan Captain America: Civil War, welke 147 minuten duurde - overigens ook een titel die vele superhelden (succesvol) verenigde. Deze werd net als de derde Avengers-film geregisseerd door het duo Anthony en Joe Russo. Aangezien we nog een kleine 2 maanden voor de release leven, zou er nog een officiële(re) speelduur kunnen gaan verschijnen.

In Infinity War krijgen we tientallen bekende personages uit het Marvel-filmuniversum te zien. Zij moeten het opnemen tegen Josh Brolins slechterik Thanos en zijn Black Order-leden Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor), Cull Obsidian (Terry Notary), Corvus Glaive en Proxima Midnight. Recent zagen we onderstaande tv trailer.


Vanaf 25 april in de Nederlandse bioscoop. En hieronder ook nog wat promotioneel materiaal, met daarop onder Rocket met een enorm wapen.28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Mooi! Als het zo vermakelijk is als civil war kan het mij niet lang genoeg duren!

dakai-world

Avatar

Lijkt me meer dan logisch... Om die helden alleen al bij elkaar te brengen zal al wat tijd vergen (al zijn er al een paar bij elkaar zoals we in de vorige films zagen).

Master Of Films

Avatar

Ik verwacht ook wel dat A:IW meer dan 80 minuten duurt. Het moet idd wel goed gevuld zijn. Ik vermoed dat we vooral in April bijzonder dood gegooid met allerlei Infinity War nieuws. O.a. dat Zack Snyder een like geeft dat Infinity War een boutfilm is. [schijnt ook nieuwswaardig te zijn]

Ereptile

Avatar

Zo lang ze maar goed de tijd er voor nemen Smiley face Niet dat de studio dalijk zegt "het moet korter", waardoor de film een puinhoop wordt. In Civil War waren de rollen voor een groot deel al goed verdeeld en kreeg ieder zijn/haar moment. Ik hoop dat Infinity War die lijn door zet!

benjamin

Avatar

Drie minuten is nu toch ook weer niet zo extreem veel langer hoor.

SunChaser

Avatar

Alleen de aftiteling zal wel een half uur zijn

Akke Moeka Hara

Avatar

Is teveel en te lang in één zit, beter maken ze m iets langer en hakken ze het in twee films, en het tweede deel rond kerst in de bios.

gotrunks

Avatar

@Akke Moeka Hara avengers 4 is de part 2

Decepticon

Avatar

De Russo's en schrijvers Markus en McFeely zijn kwalitatief zo goed, dat hebben ze bewezen met The Winter Soldier en Civil War, dat ik het volste vertrouwen in hun heb.

Dat gaat helemaal goed komen, zij kunnen het verhaal zo goed brengen, dat de film totaal niet lang aan voelt en alle personages goed gebruikt worden.

En Disney heeft volgens mij het volste vertrouwen in de heren van Marvel Studios, die gaan echt zo raar te werk als WB en gaan echt niet eisen dat de film ingekort wordt.

Jan231

Avatar

Nooit in tweeen hakken zo'n film. Als de film echt goed is, dan maakt het niet uit of ie 3 uur duurt.
Maar ik vind 2,5 uur persoonlijk een aangename speelduur. Niets meer aan doen.

Frietgezicht

Avatar

Ok,dus ongeveer een halve krat bier en 2 pauze's heb ik dan nodig

mofo83

Avatar

@Akke Moeka Hara en Jan231`

Het is een tweeluik he!?

Goku32

Avatar

Yes kan niet lang genoeg zijn. Ben hierzo wel blij om dat die twee uur gaat duren. Mag ook wel voor het geld wat je betaald voor een kaartje tegenwoordig. Jammer dat die niet 3 uur gaat duren

Master Of Films

Avatar

Decepticon "De Russo's en schrijvers Markus en McFeely zijn kwalitatief zo goed, dat hebben ze bewezen met The Winter Soldier en Civil War, dat ik het volste vertrouwen in hun heb."
Hoewel Black Panther erg vermakelijk is, staat The Winter Soldier bij mij veel hoger aangeschreven. Dus ook bij mij ligt het vertrouwen heel erg hoog.

Guyon2002

Avatar

Das mooi! Weet ik in ieder geval ook weer dat ik niet naar Pathé moet gaan. 2,5 uur zonder pauze is best lang (vooral als je halverwege even je blaas moet legen)

Daanminator

Avatar

Dan maar hopen dat Joss Whedon zich niet over het project buigt de aankomende 2 maanden want dan heb je eerder een speelduur van 90 minuten te pakken (waarschijnlijk voor beide delen Smiley face

canton1975

Avatar

kijk hier zo naar uit,baal wel dat pathe geen pauzes heeft er zijn mensen die wat vaker moeten en daar word geen rekening mee gehouden

JIGSAW8

Avatar

@GUYON2002 en @canton 1975

Bij bios vue hebben ze gelukkig wel pauzes! En de IMAX 3D in bios vue is echt fk goed! Ik raad Julie aan om avengers infinity war zoiezo in bioscoop vue te gaan kijken! Echt heel chill is het daar!

chefry1983

Avatar

Ik kijk ook met gemak de extended versie van return of the king zonder pauze en die duurt bijna 4 uur dus dit word een makkie. Ik heb er zin in en het vertrouwen is groot na winter soldier en civil war

Sunspot

Avatar

Minimaal 2,5 uur verwacht ik bij dit soort ensemble films.

Lurch

Avatar

Ik hoop op minstens 3 uur!

Artificialis

Avatar

Er is geen minuut in Captain America: Civil War waarin ik mij heb verveeld. Die film had van mij nog veel langer mogen zijn. Ik ben blij dat Avengers: Infinity War de volle tijd neemt om haar verhaal te vertellen.

JMRG

Avatar

Perfect! Geen probleem mee had ook niet anders verwacht.. hoop alleen dat m’n blaas het volhoudt.

Sharky13

Avatar

Lijkt mij alleen maar goed, in dit geval is het hoe langer hoe beter. Laat het maar alvast April zijn, bring on the big Purple motherf$%ker

Ed Crane

Avatar

Beetje kort. Zonder aftiteling is 'ie iets van twee uur en een kwartier.

GreenHornet

Avatar

Gelukkig heeft onze bioscoop in de buurt pauzes tijdens de film

benjamin

Avatar

Als het hetzelfde is als in Vlaanderen, heb je bij Kinepolis (die zitten dacht ik nu ook in Nederland) normaal wel pauze tenzij bij de laatste vertoning van de dag.

Nature

Avatar

150minuten is normaal voor een superhelden film.

NieuwsFilm

meest populair