Algemeen

Gemma Chan als Kree in 'Captain Marvel'

Soortgenoot van de titelheldin.

door Bram de Groot om 06:37 in Algemeen
Deadline meldt dat Marvel Studios actrice Gemma Chan (Humans, Transformers: The Last Knight) heeft aangetrokken voor een van hun volgende films in het Marvel Cinematic Universe. Chan moet een Kree gaan spelen in Captain Marvel.

De actrice zou de rol moeten gaan invullen van het personage Minn-Erva, een Kree-spion en -geneticus. Haar menselijke alias is Doctor Minnerva. Ze heeft dezelfde krachten als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel, gespeeld door Brie Larson, en ze is vaker de tegenstander geweest van de bijzonder krachtige vrouwelijke Marvel-superheldin.

Chan sluit aan bij Larson, Samuel L. Jackson (als een jongere Nick Fury met nog beide ogen), Ben Mendelsohn (slechterik) en Jude Law (Dr. Walter Lawson a.k.a. Mar-Vell). Captain Marvel gaat zich afspelen in de jaren 90 en de Skrulls zouden de voornaamste slechteriken worden.

De regie ligt in handen van Anna Boden en Ryan Fleck en op 6 maart 2019 debuteert Captain Marvel op het witte doek, uiteraard tenzij ze al een cameo heeft in het aanstaande Avengers: Infinity War.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Die cameo lijkt me wel een zekerheidje toch? Of in ieder geval als after-credit scene...

Rafael11

Avatar

Ik ken Captain Marvel niet erg goed,heb de comics van haar niet gelezen. Maar wordt Captain Marvel gelijk allersterkste superheld van alle Avengers en co? Of schatten jullie Doctor Strange, Vision of iemand anders sterker dan haar?

Sunspot

Avatar

Cool, ken haar van de serie Humans, zwaar goeie serie, wacht met smart op seizoen 3 :D

@Rafael11

Ben ook niet bekend met Captain Marvel, maar volgens mij een soort Supergirl

Mav Damian

Avatar

Weeral dus een slechterik als a la Iron Mongol, Yellowjacket, Kaecilius en Killmonger. Is eigenlijk ook wel wat een probleem bij slechteriken in de MCU.

NieuwsFilm

meest populair