Bruce Willis bevestigt 'Die Hard 6'

Bruce Willis bevestigt 'Die Hard 6'

Wordt het Die Hardest of Die Hard: Year One.

Deze maand keert actieheld Bruce Willis terug op het witte doek in de soort van moderne hervertelling Death Wish van regisseur Eli Roth. Maar als alles goed gaat dan zullen we hem over enige tijd ook terugzien in Die Hard 6, welke nog steeds in ontwikkeling is.

Tijdens 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' gaf Willis aan dat de film gemaakt gaat worden. "Ik vlieg snel naar Californië om te zien hoe het script ervoor staat. Dus ja, ik denk dat deze doorgaat." De regie zou in handen komen van Len Wiseman, ook verantwoordelijk voor het vierde deel Live Free or Die Hard (2007).

Het zesde deel heeft al een aantal titels gehad, waaronder Die Hardest en redelijk recent Die Hard: Year One. De laatste insteek zou een prequel/sequel worden die zich zou richten op een hedendaagse John McClane (Willis) die onderzoek doet naar een zaak die een relatie heeft met zijn verleden.

Alweer een paar jaar geleden werd er melding van gemaakt dat Samuel L. Jackson mogelijk zou gaan terugkeren als Zeus Carver, het personage uit Die Hard: With a Vengeance uit 1995.



NieuwsFilm

meest populair