Joaquin Phoenix weet niets van 'Joker'-film

Joaquin Phoenix weet niets van 'Joker'-film

Dan toch niet...?

Eerder deze maand werd beweerd dat Joaquin Phoenix de slechterik Joker zou gaan spelen in de losstaande DC-solofilm rond de bekende tegenstander van vooral Batman. De acteur zegt echter niets van het project te weten.

Het Franse magazine Allocine sprak recent met Phoenix en vroeg hem naar het nieuws dat hij de rol van de Joker zou gaan spelen. De acteur gaf echter aan dat hij tot op dat moment nog nooit van het project had gehoord: "Welke film over de Joker?"

Toen de acteur kreeg uitgelegd waar de film over zou moeten gaan, gaf Phoenix aan dat het "geweldig" klinkt, om vervolgens aan het geven dat hij van niets weet. "Ik heb geen idee waarover je het hebt," aldus de acteur die volgens het doorgaans betrouwbare Variety al nagenoeg rond zou zijn met Warner Bros.

Uiteraard kan de acteur, drie keer genomineerd voor een Oscar, nog even wijselijk zijn mond houden totdat de deal rond is. Anderzijds kan Phoenix ook gewoon de waarheid spreken. De tijd zal het uitwijzen. De solofilm moet geregisseerd gaan worden door Todd Phillips (The Hangover-trilogie) en hij zou de film samen met Martin Scorsese moeten produceren. Een verschijningsdatum laat nog op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair