Charlize Theron blowde op jonge leeftijd aan één stuk door

Charlize Theron blowde op jonge leeftijd aan één stuk door

"Ik waardeerde marihuana veel meer dan alcohol of wat dan ook."

In de komische misdaadfilm Gringo wordt David Oyelowo door Charlize Theron naar Mexico gestuurd om een wietpil te laten maken. Niet geheel verrassend werden de acteurs naar hun eigen ervaringen met wiet gevraagd tijdens een interview ter promotie van de film. De 42-jarige Theron gaf al snel weg dat ze vroeger niet tegen te houden was.

"O, God, ja. Het grootste gedeelte van mijn leven was ik een 'wake-and-baker,'" onthult ze. Ze begon er niet mee voordat ze volwassen was. "Ik was veel ouder. Ik bedoel, ik rommelde nergens mee voordat ik veel ouder was. Maar ik waardeerde marihuana veel meer dan alcohol of wat dan ook. Toen ik jonger was trok het me erg aan, maar dat veranderde op een dag. Het werd saai toen ik rond de dertig was - ik stond dan maar wat voor de koelkast. Dat is niet goed."

Volgens Theron stopte ze er daarom mee. Maar ondanks de grote onderbreking ziet ze een terugkeer naar haar blowende dagen wel zitten. Voornamelijk vanwege haar slapeloosheid. "Ik sta er voor open om het opnieuw uit te proberen, want er zijn nu verschillende soorten wiet, waar je specifiek mee kan zijn. Ik ben eigenlijk wel geïnteresseerd omdat ik een slaapstoornis heb. Ik stop liever met het innemen van slaappillen zodat ik een wietsoort kan vinden die mij helpt."



NieuwsFilm

meest populair