Nu 3 jaar uitstel tweede 'World War Z' door Quentin Tarantino

Nu 3 jaar uitstel tweede 'World War Z' door Quentin Tarantino

Het zit de filmreeks niet mee...

En opnieuw is het vervolg op World War Z vertraagd. Het lijkt er nu op dat het tweede deel pas in de zomer van 2020 gaat verschijnen en dat is maar liefst 3 jaar na de oorspronkelijk geprikte verschijningsdatum.

Dit keer is het de nieuwste film van Quentin Tarantino die World War Z 2 dwars zit. Hoofdrolspeler Brad Pitt is namelijk ook te zien in Once Upon a Time in Hollywood en de opnames voor die film staan al gepland en blijken voorrang te krijgen. Volgens een reporter van Variety heeft Paramount de opnames voor de tweede World War Z uitgesteld tot dit najaar.

Oorspronkelijk stond het vervolg gepland op 7 juni 2017, maar net als het productieproces van Marc Forsters eerste deel verlopen de voorbereiding erg stroef. Onder meer Juan Antonio Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) zou de film regisseren en Steven Knight moest het script schrijven. Toen de film in juni 2017 nog steeds niet in productie was, kwam er goed nieuws: David Fincher gaat de film regisseren en Pitt keert terug.

Een nieuwe verschijningsdatum werd tot op heden niet geprikt en deze lijkt nu in de zomer van 2020 te gaan vallen. Zo'n 7 jaar na de eerste film - goed voor $540 miljoen wereldwijd - en dus 3 jaar na de oorspronkelijke verschijningsdatum.



NieuwsFilm

meest populair