Uitstel voor 'Bond 25'?

Uitstel voor 'Bond 25'?

Als Danny Boyle de film regisseert mogelijk wel.

Het lijkt erop dat de zoektocht naar een nieuwe regisseur voor Bond 25 twee kanten op kan gaan. Als men wil dat Danny Boyle regisseert, zal de release naar achteren geschoven moeten worden. Een andere mogelijkheid is dat er alsnog een heel ander regisseur aangetrokken wordt.

The Hollywood Reporter meldt dat Boyle heeft getekend om een komedie te maken met Richard Curtis. De opnames daarvan moeten in de zomer van 2018 van start gaan, waarmee het moeilijk wordt om ook Bond 25 op te nemen. Die zou dan van release moeten veranderen, als de producenten Boyle graag aan het roer willen zien staan.

De zoektocht naar een regisseur voor de laatste Bond-film van Daniel Craig gaat moeizaam. Eerst hoopte men dat Sam Mendes terug zou willen keren, maar hij wil met andere projecten aan de slag. Vervolgens werden er gesprekken gevoerd met Denis Villeneuve en Yan Demange. Ook iemand als Christopher Nolan werd overwogen, maar ook hij zag er vanaf.

Ondanks dat er nog wel even tijd is voordat de opnames van Bond 25 van start gaan, zien we wel dat het moeizaam verloopt. Vanaf november 2019 in de bioscoop (of later).



NieuwsFilm

meest populair