Celebrity

Hartverwarmend: Chadwick Boseman verrast fans 'Black Panther'

Marvels laatste film inspireert een hoop mensen.

door FilmTotaal om 11:57 in Celebrity
Er is een hoop negativiteit vandaag te dag te vinden op het internet, maar gelukkig is er nu een hartverwarmende video verschenen waarin acteur Chadwick Boseman, uit Marvels laatste film Black Panther, de hoofdrol speelt. Wanneer fans onthullen wat de film voor hen precies betekent, wacht hun namelijk een bijzondere verrassing.

Black Panther is een megasucces aan de internationale Box Office en ontvangt bovendien een hoop positieve reacties. Vooral voor de zwarte gemeenschap, zeker in Amerika, is de film waarin een zwarte held centraal staat, een mooie opsteker. Er is dan ook een maatschappelijke beweging opgang gekomen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk kinderen uit deze gemeenschap de film kunnen zien in de bioscoop.

Deze Marvel-prent betekent dus een hele hoop voor deze fans. Reden genoeg voor talkshowhost Jimmy Fallon om voor zijn The Tonight Show een aantal van deze fans eens goed te verrassen. De nietsvermoedende fans worden naar binnen geleid in een kamertje en mogen daar tegen een poster van T'Challa vertellen wat de film precies bij hen teweeg heeft gebracht. Als grote verrassing komt de koning, acteur Chadwick Boseman, zelf plotseling achter het gordijn vandaan, tot groot genoegen van de geëmotioneerde fans!

Bekijk de hartverwarmende beelden van deze leuke actie hieronder!


NieuwsFilm

meest populair