Universal Pictures maakt 'Fear'-remake

Universal Pictures maakt 'Fear'-remake

Reese Witherspoon en Mark Wahlberg speelden de hoofdrollen in de oorspronkelijke film uit 1996.

Universal Pictures heeft aangekondigd dat er concrete plannen zijn voor een nieuwe versie van de psychologische thriller Fear uit 1996. In die film speelden Reese Witherspoon en Mark Wahlberg de hoofdrollen. James Foley regisseerde de film, die gaat over een familie uit de Amerikaanse middenklasse wiens bestaan wordt bedreigd wanneer de tienerdochter (Witherspoon) begint uit te gaan met een aantrekkelijke, mysterieuze jongeman (Wahlberg). Vooral de vader (William Petersen) is daar niet al te blij mee.

In de film waren ook rollen weggelegd voor Alyssa Milano en Amy Brenneman. Fear werd destijds omschreven als 'Fatal Attraction voor tieners'. De film werd in 1996 afgemaakt door critici, maar bleek in de jaren daarna toch een kleine culthit.

De Oscar-genomineerde scenarist Jonathan Herman (Straight Outta Compton) is ingehuurd om het script van de nieuwe versie van Fear te pennen. Brian Grazer, producent van het origineel, zal ook de remake produceren. Het verhaal wordt ditmaal verteld vanuit een vrouwelijk perspectief. Het is nog onduidelijk wanneer we het resultaat kunnen verwachten.



NieuwsFilm

meest populair