Jennifer Lawrence aan de leugendetector

Jennifer Lawrence aan de leugendetector

... en krijgt lastige vragen voorgeschoteld.

Actrice Jennifer Lawrence (Red Sparrow, X-Men: Dark Phoenix) is dikwijls goudeerlijk en openhartig in interviews, maar toen ze aan een leugendetector werd aangesloten door Vanity Fair kreeg ze het toch Spaans benauwd. Eén van de opmerkelijke dingen die Lawrence vertelt is dat ze soms mensen voor de metro wil duwen.

"Dit is echt een nachtmerrie voor me", grapt de blondine terwijl ze zenuwachtig naar de bewegende lijn van de leugendetector kijkt. Speciaal voor een video van het blad Vanity Fair liet de 27-jarige actrice zich aansluiten aan een leugendetector en dat vond ze nog behoorlijk spannend. Lawrence kreeg verschillende vragen voorgeschoteld en deed een aantal opvallende uitspraken.

Allereerst vertelt ze uit zichzelf, nadat ze een dilemma voorgeschoteld kreeg van de interviewer waarin zij kon kiezen of ze met een bepaalde actie één leven zou opofferen om dat van twintig anderen te redden, dat ze soms mensen voor metro zou willen duwen. "Het is gewoon een gedachte die voorbijkomt, niet dat ik het serieus zou kunnen of willen doen. Ik klink nu net als een psychopaat, hè?" vraagt Lawrence zich af na haar opvallende onthullingen.

Lawrence probeert alle vragen, ondanks dat ze behoorlijk last lijkt te hebben van de zenuwen, zo goed en zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Toch slaat de leugendetector aan wanneer ze beweert dat ze altijd een goede fooi geeft in restaurant, in Amerika zeer gebruikelijk. "Ik kan niet geloven dat ik zo weinig fooi geef als rijk persoon. Dat is eigenlijk hartverscheurend", geeft Lawrence toe nadat de waarheid aan het licht kwam.

Verder slaan de zenuwen helemaal toe bij Lawrence wanneer de journalist haar een foto van een dikke spin toont. Lawrence is daar schijnbaar doodsbang van. The Hunger Games-actrice onthult ook dat ze haar eigen was niet meer doet en dat Kim Kardashian niet haar favoriete Kardashian-familielid is.



NieuwsFilm

meest populair