Video

Teaser Trailer en poster 'Mary Poppins Returns' met Emily Blunt'!

De eerste beelden uit de terugkeer.

door Bram de Groot om 04:09 in Video
Tijdens de Oscaruitreiking heeft Walt Disney de kijker getrakteerd op de eerste trailer voor het vervolg op Mary Poppins uit 1964. Check de beelden hieronder. In Mary Poppins Returns is de titelrol voor niemand minder dan Emily Blunt.

In de film van Into the Woods en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides-regisseur Rob Marshall zijn er ook rollen voor Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Colin Firth, Dick Van Dyke, Ben Whishaw, Julie Walters en Emily Mortimer. Mary Poppins Returns verschijnt op 25 december in de Nederlandse bioscoopzaal.


Returns speelt zich af in Londen als de grote stad zich in een depressie bevindt. Je ziet de opgegroeide Jane en Michael Banks, die samen met Michaels drie kinderen, een bezoek krijgen van de raadselachtig Mary Poppins. Door haar unieke magische vermogen, en met behulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie het plezier en wonder in hun leven te herontdekken.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Betalen ze daar ook 5 miljoen voor per 30 seconden?

GreenHornet

Avatar

bericht klopt niet ze hebben geen trailer laten zien op TV.

het was een teaser. Online is de lange trailer te zien.

Deweb

Avatar

Al zouden ze eigenlijk de wensen van P.L. Travers moeten respecteren en geen vervolg maken, ziet dit er toch wel veelbelovend uit eigenlijk.

Jedha

Avatar

Mary Poppins zagen we al in Star Wars "The Last Jedi"

GreenHornet

Avatar

P.L. Travers is fel tegen deze film

Tycho Nestoris

Avatar

Deze film werd afgelopen nacht echt door de strot van de kijker geduwd zeg. Ze bleven die film maar over en over vermelden ( en niet bepaald subtiel ).

Ed Crane

Avatar

Sorry, maar Blunt overrules Travers.

Dukat

Avatar

Emily Blunt.... altijd +10

NieuwsFilm